Fotografie: Puur Pulles

Aileen Croll (Minerva 1977)

Jurist, Mediator, Life en Relatie Coach (senior practioner EQA). Zelfstandig ondernemer sinds 2006. Door een kleurrijke levensloop en arbeidzaam leven heeft zij veel mensenkennis opgedaan waarbij het verbinden van mensen altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Haar intuïtieve gevoel voor het samenbrengen van gelijkgestemden maakt zij nu van extra waarde in CoreMatching.

“Een van de wetmatigheden van het leven is dat je op een gegeven moment schakelt van gericht zijn op je carrière/gezin naar het met anderen delen van de kennis die je hebt en het meer waarde hechten aan het leven zelf. Zo ben ik ooit terecht gekomen bij het weer verbinden van mensen in conflict via mediaton en daarnaast ook mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling via coaching. Ik merkte daarbij dat velen behoefte hebben aan een gezellige partner om elkaar te ondersteunen en te spiegelen en om vooral veel plezier te hebben met elkaar en te delen en te genieten van wat het leven biedt. Al jaren terug ontstond bij mij het idee om (ex)corpsleden in een relatie samen te brengen. Juist omdat zij elkaar bij wijze van spreken al een beetje kennen vanuit een gedeeld verenigingsleven kan dat nét het vertrouwen geven om in een relatiebemiddeling te durven stappen. Omdat ik het iedereen -van jong tot oud – zo enorm gun sámen een gelukkig leven te vieren wil ik daar graag mijn uiterste best voor doen dit mogelijk te maken via CoreMatching!”

Aileen Croll
Isabelle van Limburg Stirum (UVSV 2008)

Pedagoog en Datingconsulent, met een sociaal en emotioneel sensitieve antenne voor de mens in zijn/haar kern. Blinkt uit in creativiteit en begrijpt als geen ander de normen en waarden van de jongere generatiestroom. Haar kennis van social media, haar vasthoudendheid en gedrevenheid zet zij om in algehele ondersteuning voor CORE MATCHING.

“Ik ben in een periode van mijn leven beland waarin ik ook het belang zie van een fijne relatie en het samen genieten van kleine en grote dingen náást een leuke baan en eventuele kindertjes. Voor velen van mijn generatie is het echter niet zo makkelijk een leuke partner te vinden. Ik loop daar zelf ook tegenaan en begrijp dus helemaal hoe dat voor anderen is. Het lijkt wel of het online daten meer een soort spelletje is geworden dan het doel van het serieus een partner vinden. Terwijl dat voor vele dertigers toch ook een stip op de horizon is. Omdat ik me zo goed in deze ‘peergroup’ kan verplaatsen ondersteun ik het CoreMatching-initatief van harte!”

Isabelle van Limburg Stirum

Vind de liefde van je leven met CoreMatching